Webbshop

Paket

Jag har paketpriser för olika områden, behov och prisnivåer.

Paketen nedan är förslag som är bra kombinationer när man t ex är gravid eller har ledbesvär. Allt går att plocka ihop enligt önskemål och det hjälper vi dig gärna med. Då går det bra att skicka ett mail med önskemål eller ringa för rådgivning. Det går även bra att gå in i webshopen själv och botanisera runt och se vad som finns att välja på.

369689131_301882789051210_2509821723380069108_n

Vad ingår i paketen

Nedan finns länkar till ett antal paket som passar bra för specifika tillstånd. De finns i fyra olika kombinationer för olika behov och plånböcker. Tryck på länken. Om du ej ser innehållet så trycker du på kundvagnen uppe i högra hörnet. Då kommer även alla priser upp.

Hjärt- & kärlhälsa

För dig som vill hjälpa kroppen och ge rätt förutsättningar för att behålla god hjärt- och kärlhälsa eller förbättra om du redan har utmaningar inom detta område. Se vad som ingår under flikarna nedan eller klicka dig vidare till paketet via knapparna.

Hjärnhälsa

För dig som har utmaningar med din mentala hälsa eller som har drabbats av oro. Se vad som ingår under flikarna nedan eller klicka dig vidare till paketet via knapparna.

Mage / Tarm

För dig som har utmaningar med mag-/tarmsystemet. Se vad som ingår under flikarna nedan eller klicka dig vidare till paketet via knapparna.

Immunförsvar

För dig som upplever att du lätt drar på dig förkylningar. Se vad som ingår under flikarna nedan eller klicka dig vidare till paketet via knapparna.

Graviditet

För dig som önskar bli gravid, du som redan är gravid eller för dig som nybliven mamma. Se vad som ingår under flikarna nedan eller klicka dig vidare till paketet via knapparna.

Leder & Muskler

För dig som upplever besvär i rörelseapparaten, så som leder och muskler. Se vad som ingår under flikarna nedan eller klicka dig vidare till paketet via knapparna.